Laden... Even geduld...

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang
het ebook:
'Wake up Holland,
it ’s time to be healthy!'

(Nederlandstalig)
ter waarde van € 14,95

Gratis Ebook

Uw informatie is veilig bij ons. U kunt zich altijd weer afmelden.

Biowave

biowave-goldenstream.jpgSteeds meer mensen voelen zich voor hun eigen gezondheid verantwoordelijk en willen langer, maar vooral ook gezonder leven. Op advies van Hulda Regehr Clark is een klein en eenvoudig apparaat ontwikkeld waarmee een patiënt zichzelf kan behandelen; de BioWave Generator, ook wel 'zapper' genoemd.

Met behulp van elektrische trillingen die de zapper produceert worden virussen, bacteriën en parasieten effectief bestreden. De Bio Wave zapper werkt bij verkoudheid en griep maar met de aanvulling van chipcards ook bij diabetes, jicht en reumatische klachten. Mensen die zich met de BioWave behandelen, melden duidelijke verbeteringen. Zelfs bij zware pathologie en infecties.

Helaas is de producent van de BioWave failliet en is deze zapper, inclusief de onderdelen en chipkaarten, niet meer leverbaar. Genezer Baklayan heeft echter een nieuwe zapper ontwikkeld, met vele innovaties en verbetering. Hierdoor is de werking en effectiviteit nog beter van de Zapper. Deze zapper heet de Diamond Shield Zapper. Lees er alles over in onze webshop.

naardewinkel.gif